Terugroepactie Anker Powerbank A1647

Fabrikant Anker is een terugroepactie gestart voor de Anker Powerbank model A1647. Er is een productiefout gemaakt bij een aantal exemplaren. Hierdoor is er brandgevaar.

Melding terugroepactie Anker Powerbank A1647De terugroepactie geldt voor de Anker Powerbank A1647 die is geproduceerd tussen 30 januari 2024 en 30 juni 2024.

De lithium-ion batterij in de getroffen exemplaren kan oververhit raken, wat kan leiden tot smeltende plastic onderdelen, rookontwikkeling en brandgevaar.

Controleer uw Anker Powerbank. Staat op de achterzijde ‘Model: A1647’? Stop dan onmiddellijk met het gebruik van de powerbank en bewaar de powerbank op een veilige plek.

Controleer het serienummer van de powerbank op de speciale pagina van Anker . Als u niet zeker bent welk model u heeft, gebruik dan ook deze functionaliteit om te controleren of uw powerbank onder deze terugroepactie valt.

Als uw Anker powerbank getroffen is door deze productiefout dan krijgt u de mogelijk u te registreren om een vervangende powerbank te krijgen.

Stuur de powerbank NIET terug, en gooi hem niet bij het reguliere afval maar lever deze in bij het afvalscheidingsstation in uw gemeente.

Voor meer informatie over deze terugroepactie kunt u contact opnemen met support@anker.com met als onderwerp ‘Anker Power Bank Recall’.

Let op: bekijk ook de Terugroepactie Anker 321 Power Bank en de Terugroepactie Anker 535 Power Bank als u model 321 of 535 heeft.

Bron: Anker, 20 september 2024